Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luxury Death – “Listerine”

Koppels in de muziekwereld, het lijkt altijd wel ergens verkeerd te lopen. Toch kunnen we jullie vandaag voorstellen aan een koppel uit Manchester die voortaan als Luxury Death wenst aangesproken te worden. De band bestaat uit Meg Williams en Ben Thompson en samen maken ze bitterzoete lofi. Naast muziek produceren ze ook een klein kunsttijdschrift onder dezelfde naam.

Hun nieuwste single “Listerine” vertelt een verhaal over geheimzinnigheid en onderdrukking. “It focuses around the relationship of someone we knew a while back who was, very obviously, struggling with their sense of self. Here we look in from the outside and try to empathise with their experience and mourn the loss of identity”, wisten ze zelf te vertellen.

Op de nieuwe EP Glue is het niet meer zo heel lang wachten. Op 24 februari verschijnt deze in de rekken en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. De gelijknamige song “Glue” verscheen al eerder dit jaar en is zeker ook eens de moeite om te beluisteren.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Luxury Death – "Radiator Face"

Nai Harvest gaf er een maand geleden de brui aan. Ben Thompson, één iemand van het duo, bleef niet bij de pakken zitten en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.