Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CYNBEL – “Golden Coast”

cynbel-ilse-lambert

foto: Ilse Lambert

Enkele maanden geleden kon je bij ons kennis maken met de nieuwe Nederlandse band CYNBEL. Het trio van Timon (vocalen/drums), Wolter (bass) en Ricardo (gitaar) is terug met de nieuwe single “Golden Coast”. De band bouwt voort op het geluid van hun debuut “Vagabonds“: aanstekelijke, groots-klinkende poprock. Het nummer is een stuk sneller en laat wederom zien dat een zingende drummer wonderen kan doen; Timon combineert het drummen en zingen feilloos. Het strakke ritme en de bass stuwen het nummer voort, terwijl de gitaar zorgt voor de melodieën met het kenmerkende stadion-geluid.

Het artwork verdient ook de aandacht. Het is gecreëerd door internationale collage-artiest Bryan Olson, die bekend staat om zijn vervreemdende landschappen.

Momenteel toert CYNBEL door Nederland in het kader van de Popronde 2016. Ook verzorgen ze op 12 november in het Ziggo Dome de aftershow van Kensington. En begin 2017 komt hun eerste EP uit. Grootse gebeurtenissen voor deze toekomstig grote band!

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Spotify

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Whitney - SPARK (★★★★): Vernieuwend en toch vertrouwd

De afgelopen weken stuurde Whitney reeds vijf nummers van hun toekomende album SPARK de wijde wereld in. We konden in die nummers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single You Me At Six - “No Future? Yeah Right” (feat. Rou Reynolds)

Het vijftal You Me At Six draait al meer dan een decennium mee als vaste waarde in de Britse poprock, maar lijkt…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.