Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Serial Chiller – “Life’s Rough”

Serial-Chiller-Photo

Soms heb je niet meer nodig dan een goeie bandnaam om te overtuigen. Bij Serial Chiller was dit meteen het geval. Het duo (Sam (Spud) Sanders (Guitar/Vocals) & Liam Coggan (Drums)) uit Hull brengt slacker punk / garagerock zoals Pavement, Parquet Courts en Ought hen dat voordeden. Muziek waarbij chillen, pintjes drinken en eens lekker zot doen geen onbekende zijn.

Het debuut van de band is een aanklacht tegen het huidige internetfenomeen. Voornamelijk tegen de personen die een instagramfoto nemen van hun inkopen, hun eten en alle andere bezigheden in het leven en daar nog eens de perfecte filter bijzetten ook. Voor Serial Chiller is dit niet chill, nee ze willen er zelfs niet mee te maken hebben. Het egocentrisme die hierbij centraal staat is voor hen niets waar ze zich aan spiegelen. Dus schreven ze een liedje waarin ze zeggen dat ze niet willen praten met zulke mensen.

Een lege gitaar en een refrein dat zomaar mee te brullen valt is alles wat ze daarvoor nodig hebben. Leg dit nummer op als je jezelf eens frustreert aan zulke zaken en weet dat Serial Chiller er alles aan doet om de tijdsverspilling te doorbreken. Het liedje van Serial Chiller beluisteren is alvast geen verspilling van jou tijd en als extraatje geven ze er nog “Fuck Right Off” bij, als dat niet mooi is.

Twitter / Facebook

3671 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Mysterines – “Sink Ya Teeth”

Aan de overkant van de Noordzee krioelt het van succesvolle bands; het talent ligt er voor het oprapen. Eén van de muzikale…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.