Nieuwe singles

Nieuwe single Klangstof – “We Are Your Receiver”

klangstofDe vorige single (‘Island’) van Klangstof is nog in onze oren aan het nazinderen of ze komen al met een nieuwe single af, ‘We Are Your Receiver’. De song waarschuwt voor het gevaar van social media en de macht van de “Likes”. Ook nu creëert Klangstof geweldige soundscapes waar elektronica en akoestiek elkaar perfect aanvullen. Een melancholisch begin dat wat doet denken aan Beach House maar dat zich later met meer kracht ontpopt. Met momenten eerlijk en simpel maar ook fris en energievol. Klangstof brengt keer op keer eerlijke, gevoelsvolle en volgroeide muziek. Later in het jaar brengen ze hun eerste plaat uit maar in september staan ze al op Big Next Weekend in Gent. Een aanrader, want zoals het concept Big Next luidt: een beloftevolle band op de rand van doorbraak.

Facebook / Twitter / Instagram / Website / YouTube

13 juli 2016

About Author

Laura Ramos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter