Ontdekkingen van "Den Beir"

Ontdekking van “Den Beir”: Parks, Squares And Alleys

Ontdekkingen van "Den Beir"

Ontdekking van “Den Beir”: Parks, Squares And Alleys

11148746_654277378037085_1962040152121457700_n

Wie Rusland hoort, denkt gegarandeerd aan wodka, matroesjkas, bondjassen en de klassieke meesters Tsjaikovsky en Stravinsky. Vergeet echter even de klassieke meesters want hier komt Parks, Squares and Alleys. Een meesterlijk staaltje indiepop recht uit het koude, verre Rusland.

Sergey Khavro, het brein achter Parks, Squares and Alleys, startte met zijn project in 2011 en wist sindsdien al twee albums uit te brengen: ‘Memories’ en ‘Against Illussions and Reality’. Deze man geniet vooral binnen het Russische continent een nederige bekendheid waar hij met zijn single ‘Youth’, uit zijn tweede album ‘Against Illusions and Reality’, pas echt wist door te breken. ‘Youth’ is een psychedelisch, dreampop nummer dat handelt over liefde, verlies en de weg naar volwassenheid.

Parks, Squares and Alleys brengt dromerige indie/dream pop die vaak recht uit de ruimte lijkt te komen. Een prachtig kunstwerkje in de hoek van de woonkamer dat dringend een plaats boven de schouw verdient. Fans van No Vacation, Wild Nothing en Tame Impala zullen hoogstwaarschijnlijk ook dit talent weten te smaken. Jammergenoeg valt Sergey dit jaar enkel live te aanschouwen op het Russische festival Stereoleto, maar wie weet, misschien staat deze bescheiden jongen binnen een aantal jaar ook op onze Belgische podia!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Don Toliver - "Bandit"

Is er iemand in hiphopland met betere hooks dan Don Toliver? Het zullen er in elk geval niet veel zijn, want de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - "Memories"

Dean Lewis is een singer-songwriter die we anno 2024 niet meer mogen onderschatten. Niet alleen in thuisland Australië weet hij met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.