Nieuwe singles

Debuutsingle JAYA

jayaDebuutsingle JAYA

‘Dreamer’ is de debuutsingle van JAYA. Deze van oorsprong Australische singer/songwriter woont in Londen. In eigen land heeft ze al voor een publiek van 10.000 man gestaan als support-act van eighties-legende Rick Astley. Maar nu is ze er klaar voor om ook in Europa bekendheid te krijgen. Ze wordt verder bijgestaan door Ronald Maas (ex-bassist van Audio Adam) en Theo Buckingham op de drums.

Tijdens het beluisteren van voor ons onbekende artiesten rijst vaak de vraag ‘Klinkt als?’. Tracy Chapman kwam bovendrijven, toen we vervolgens naar de website gingen bleek dit een goed antwoord. JAYA blijkt hier namelijk vaker mee vergeleken te worden. Ook spreekt ze fans van Counting Crows en KT Tunstall aan. Een handjevol buitenlandse optredens staat al geboekt, waaronder 10 juni in de Compagnie te Oudeschild, Texel en 11 juni in Bacchus te Aalsmeer. België zal nog even moeten wachten.

Website / Facebook

18 april 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter