Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Junglebae

Junglebae

Uit Nederland komt een nieuw vrouwelijk rap duo: de Nederlands-Antilliaanse jongedames Amy Lindo en Gianni Webster vormen samen Junglebae. Vandaag verscheen hun debuutsingle  “Backwardz”.

clipHun feilloze raps op een dancebeat werken aanstekelijk en doen denken aan Azealia Banks. Het duo lijkt in ieder geval geen last te hebben van Banks’ ‘attitude’: in de clip zien we de twee zelfverzekerd rappen en dansen, maar ook zelfspot hebben door te spelen met lollies, lichtzwaarden en een ballenbak! De kleurrijke en licht-tropische clip is gemaakt door Venour, een creatief collectief die ook werk leverde voor Ronnie Flex & Lil Kleine.

Hun nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en zijn leerling Abel de Jong. Boaz stond aan de wieg van het succes van Yellow Claw en Mr. Polska. Ook heeft hij samengewerkt met The Partysquad. De producers weten een onweerstaanbare groove neer te zetten die het midden houdt van uptempo hip hop en dance. De combinatie van deze sound en de raps van het damesduo maken dat “Backwardz” gegarandeerd een internationale club stamper wordt!

Facebook / Twitter / Instagram

 

Related posts
LiveRecensies

Sziget Festival: Festivaldag 2

Dag 2 in Boedapest en en het lijkt wel alsof de organisatie een glazen bol heeft. Om 16u in de namiddag begint…
Nieuwe singles

De Nederlandse selectie songs van 2016

Het Europees Kampioenschap in Frankrijk is dit jaar volledig aan Oranje voorbij gegaan. Gelukkig werden de Lage Landen vertegenwoordigd door de Rode…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.