Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Color Palette

Color Palette is een Amerikaans viertal uit Washington. Aan hun naam te horen zijn ze wel fan van kleuren. Toch maakt de band niet de meest kleurrijke muziek. De new wave van de band gaat eerder de donkere kant uit. Al is het refrein van de debuutsingle toch net iets kleurrijker. “Seventeen” heeft een shoegaze en new wave kant. Net zoals Slowdive en Pains Of Being Pure At Heart dat een beetje hebben. “Seventeen” klinkt dan ook net zo dromerig als deze bands. Eentje voor na een zware dag te beluisteren.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

8 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter