MuzieknieuwtjesNieuwe singles

Stephen Hawking covert Monty Python voor Record Store Day

De wereldberoemde natuurkundige Stephen Hawking gaat wel iets zeer speciaal doen voor Record Store Day. Monty Python’s “The Galaxy Song” wordt door hem gecoverd en op een speciale 7″ geperst. Het nummer komt van de film “The Meaning Of Life”. In het nieuwe clipje gemaakt met Stephen Hawking ziet u hem in een raketrolstoel gemixt met oude fragmenten van Monty Python zelf.

Er bestaat ook een minigame waarin Hawking en the Pythons worden geïmporteerd in het klassieke spel “Asteroids” Check dat hier.

Met een computerstem een nummer maken, het is niets nieuws. Maar toch is dit wel iets zeer speciaal! Van het nummer worden slechts 1000 exemplaren op vinyl gedrukt, snel zijn is de boodschap!

3659 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2023: Tien releases om naar uit te kijken

Op zaterdag 22 april is het weer Record Store Day; de feestdag bij uitstek voor liefhebbers van vinylplaten en alles wat met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OFF! - "Keep Your Mouth Shut"

Terwijl Henry Rollins het Europese vasteland doorkruist met zijn spoken word shows, blijft Keith Morris verknocht aan de muziek. Beide frontmannen maakten…
Features

Record Store Day 2022: Tien releases om naar uit te kijken

Op zaterdag 23 april is het weer Record Store Day; de feestdag bij uitstek voor liefhebbers van vinylplaten in al haar facetten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.